Als NLP-coach en (sport)masseur begeleid ik mensen die fysiek of emotioneel en in persoonlijk of zakelijk opzicht vastlopen.
Ik werk graag vanuit een open, humorvolle communicatie aan de ene kant, alsmede een rustige, luisterende houding aan de andere kant.

Paul Beurskens

Vanaf 2002 ben ik als leraar lichamelijke opvoeding werkzaam bij St. Ursula in Horn. Dit werk heb ik altijd met veel plezier en passie gedaan en geeft me tot op heden voldoening.
Er is echter ook altijd interesse geweest in energiewerk, spiritualiteit en hulp bieden aan diegenen die dat zochten.
En waar intentie naar uitgaat, daar worden zaken gecreëerd en zo kwamen er ook voor mij mooie dingen op mijn pad….
Zo heb ik als sportmasseur veel ervaring opgedaan bij verschillende voetbalclubs en snuffelde ik tussendoor aan de opleidingen acupunctuur en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Hiervan heb ik veel mogen leren, maar dit waren, op dat moment, niet de juiste richtingen voor mij.

Later ronde ik de masteropleiding ‘Educational Needs’ af om vanaf 2017 tevens aan de slag te gaan als leerlingbegeleider (counselor voor leerlingen met sociaal-emotionele problemen).
In 2020 mocht ik de coachopleiding NLP-practitioner toevoegen aan mijn lijstje wat erin resulteerde om, gedeeltelijk, een andere weg in te slaan.

Het heeft geleid tot de opzet van mijn bedrijf ‘Bewust Rapport’, praktijk voor coaching en massage. Het is daarbij mijn doel om mensen die op fysiek- of emotioneel vlak en in persoonlijk of zakelijk opzicht vastlopen verder te helpen in hun proces.
Mocht je meer willen weten, dan mag je altijd contact opnemen!

Tot ziens!